mandag den 10. maj 2010

Færdig! Min mors trøje

(English translation below)
I går fik min mor den trøje jeg har designet i samarbejde med hende, og strikket til hende (mere om alt det her, her og her). Og den passsede! og var meget flatterende, synes jeg, hvilket også giver mening når hun selv har valgt præcis den pasform (hedder det det?) hun bedst kan lide. Hun blev super glad for den og havde den på hele resten af fødselsdagsfesten.
Det er en helt utroligt dejlig oplevelse at give en gave som man har lagt så meget tid og så megen tankekraft i, og som man har skabt med sine egne hænder.
Jeg havde rigelig tid til at studere "in action" den i løbet af dagen, og den er ikke totalt lydefri, f.eks. står halskanten lidt op. Jeg håber det retter sig efterhånden og bare gør sådan for jeg var lidt agressiv i min blocking.
Opskrift: Helt min egen, dog baseret på Elizabeth Zimmermanns "Percentage System" (Ravelry link)
Garn: Lana Grossa Merino Superfein (Ravelry garn-link) købt hos Anita Garn

På Ravelry: Signest's Berit's Sweater

I løbet af et par dage skriver jeg mere om processen, garnet og opskriften derinde...

Yesterday I gave my mom the sweater I've designed in collaboration with her, and knitted for her. And it fits and is rather flattering, in my opinion. This is not too surpirsing as she chose her favourite fit herself. She was super happy and wore it for the rest of the birthday party.
It is such a wonderful experience to give a gift that you have put so much time and so much thought into, and which you have created with my own hands. Handmade rocks!
I had plenty of time to study it in action throughout the day, and it is definitely not flawless. For instance, the neck band stands up a bit. I hope it will adjust over time, and is just the effect of my slightly too aggressive blocking...


The details of the process, the yarn and the pattern will appear on Ravelry in a couple of days.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Kære Signe.
Det er en virkelig smuk trøje og ditto gave. Tænk at kunne frembringe noget så skønt med sine hænder. Hatten af for dig - og dejligt at følge dig og ungerne på nettet. Det ser ud til I trives.
Mange hilsner
Frida

Gunilla sagde ...

Den er godt nok fantastisk, Signe!!! Og så fin din mor er i den. Ja, man skulle tro at den var lavet til hende.. ;-) Helt vildt, så godt gået det er! Jeg er fuld af imponade og bukker mig i støvet! Og så er det helt vildt så meget du ligner din mor!

KH. Gunilla

Anonym sagde ...

Kære Signe
Jeg har glædet mig til at se det færdige resultat. Og waauuuu -den er SUPER flot.

Sikke glad (og stolt?) din mor ser ud. Du er ret talentfuld - måske du kunne sælge din opskrift?

Kærlig hilsen Trine

Signe sagde ...

I er altså virkelig søde. Mange, mange tak!
Jeg er meget glad for dem :)

Kærlig hilsen
Signe

Stine sagde ...

Den er bare så fin...

mor sagde ...

Det er bare den fineste trøje der findes!
Den er ikke kun skøn og blød at have på og passer perfekt, men jeg er så glad og stolt over at det er min dejlige datter der har lavet den. Kærligst Berit