tirsdag den 15. juni 2010

Hjemmelavede gaver og guirlanden in action

Så fik jeg mulighed for at få guirlanden op at hænge, for min Nova har netop haft fødselsdag. Den var akkurat lige så farverig og glad som jeg havde håbet.

Dengang jeg tog The Handmade Pledge var det ikke bare en dille, men en ærlig forpligtelse ifht. noget jeg virkelig tror på. Derfor tilstræber jeg også at lave gaver selv - eller købe håndlavede eller i det mindste ikke-masseproducerede produkter.
Derfor var vores gave til Novas også lavet af os selv:
Outfit nummer 1: En danse-fe-prinsesse-flamenco-kjole
Kjolen er lavet (improviseret) af en nederdel jeg syede til mig selv sidste år, men som aldrig kom i brug fordi stoffet er en anelse for gennemsigtigt. Stoffet er voile af bomuld købt i Stof2000.
Indenunder er der et tylskørt syet at tylrester fra Stof2000s restebord. Jeg elsker det restebord.
Vingerne og tryllestaven er købt i Malmø og spiffet op med lidt grønne og røde bånd, fordi jeg har en aversion mod prinsesselyserød.

Outfit nummer 2: En vild kanin med meget lange ører (og vinger).
Stoffet er stretchvelour fra Stof2000 og jeg har taget udgangspunkt i en heldragt med raglanærmer og hætte fra Meedom og Meedoms Børnetøj 0-3 år.
Jeg kan bedst lide udklædning der ikke kan gå op i flammer på 5 sekunder og som jeg ved mit barn kan holde sig varm-men-ikke-for-varm i. Derfor vælger jeg helst "almindeligt" stof.
Halen er en pompom af Peruvian Highland Wool fra 123knit.com, som var det jeg lige havde ved hånden. Derfor kan halen også tages af igen når det bliver vasketid.
... Og hætten blev rettet til da jeg havde set hende i dragten.


Kostumerne blev lavet så de kunne kombineres, og derfor outfit nummer 3:

1 kommentar:

Stine sagde ...

Skønne Nova...
Hvor er det bare nogle wauv fantastiske gaver.

Du er simpelthen så dygtig Signe.