tirsdag den 27. juli 2010

Knit Nation

I morgen tager jeg en flyver til London, og mit hoved er så fyldt med spændte og glade tanker at jeg lige bliver nødt til at dele min begejstring over mit program.

Torsdag skal jeg undervises af Shirley Paden, som netop har udgivet denne bog
Kurset varer hele dagen og hedder "Design Masterclass" og tanken er at vi skal lære at designe en sweater til os selv ud fra en strikkeprøve og en masse beregninger som vi skal have klar hjemmefra. 
Jep, jeg har skam lavet lektier og jeg har alle materialer klar til den fedeste sweater der passer lige til mig.

Torsdag aften har jeg købt en billet til snigpremieren på Knit Nations "Marketplace", og det er tydeligt at de har stilet efter et seriøst overflødighedshorn af lækkert garn og strikkelir. Prøv selv at se her engang - Nirvana for strikkenørder. Jeg må vist hellere vælge en ekstra stor kuffert...

Fredag skal jeg bruge hele dagen i selskab med Nancy Bush (herself), der underviser på et kursus der hedder "Estonian Lace Sampler".  
Her er der ingen lektier, men man skal til gengæld medbringe 25 g tyndt shetlandsuld og strikkepinde, så man kan lære at strikke "lace" på estisk maner. 
Prøv lige at se hendes opskrifter på Ravelry, især fra bogen Knitted Lace of Estonia. Wow, hvis jeg skal lære sådan noget... Wow!


Lørdag skal jeg om formiddagen undervises af Anne Hanson i "Advanced Lace Knitting"
Jeg følger trofast hendes blog (på Knitspot.com) og beundrer hendes smukke design, så jeg glæder mig meget til at lære alt hvad jeg kan af mesteren selv.

Lørdag eftermiddag har jeg holdt åben, så jeg også kan nå at se lidt af mit London inden jeg skal til Ravelry-festen der lukker og slukker Knit Nation for i år.


Jeg glæder mig, jeg glæder mig, jeg GLÆDER mig. Weee! :D

Ingen kommentarer: