tirsdag den 17. august 2010

Alt om Knit Nation - del 3: Hvad jeg købte

Så nu har jeg fortalt om ALT hvad jeg oplevede på Knit Nation (her og her), og mangler bare at vise mine fine indkøb frem.

Jeg kunne selvfølgelig ikke stå for det smukke og eftertragtede Wollmeisegarn. Boden var virkelig spektakulær med reol efter spækket med en regnbue af det smukkeste garn. Lige noget for en farveelskende garntosse som mig.
Jeg har et særligt svagt punkt hvad gælder visse grønne nuancer, og dette garn er den hel perfekte nuance. Snup!
 Wollmeise Lacegarn (100% uld) i farven Petersilie
300 g/1570 m


Jeg forelskede mig sådan i alt det smukke, farvemættede garn og følte at jeg også måtte eje noget Wollmeise strømpegarn. Grundet økonomiske begrænsninger besluttede jeg, at jeg måtte nøjes med et nøgle, men jeg kunne ikke vælge nogle af mine yndlingsfarver, så derfor måtte det blive et multifarvet nøgle. 
Den er desværre ikke ret nem at fotografere...
Wollmeise 100% Merino Superwash i farven Skarabäus
150 g/525 m


Jeg har ofte været inde og kigge i en ganske særlig garnshop på nettet der hedder Old Maiden Aunt. Dem ejes af en skotsk kvinde, som håndfarver det smukkeste garn. Jeg har aldrig købt derfra, men har ladet det blive ved drømmene.
Heldigvis havde Old Maiden Aunt en bod på Knit Nations Marketplace, så jeg havde mulighed for at se alle de smukke farver i virkeligheden, føle på det lækre garn og købe en lille smule af det smukkeste blå garn. 
(Og planer om at købe mere. Hendes portopriser er ret fantstiske ifht. danske standarder, må man sige)
Old Maiden Aunt Merino Superwash 4ply
100 g/393 m


Et andet yndet sted på nettet er Loops internetshop. Loop er også en butik i Angel i London, en af mine yndlingssteder i byen, men jeg har endnu ikke besøgt den. 
Boden på Knit Nation var fuld af skønne sager, og jeg spottede straks denne smarte dims, som jeg før har læst om i blogland: The Knit Kit
Den indeholder alt hvad man kan få brug for på farten: maske/rækketæller med lås, trådskærer, 
hæklenål, målebånd, maskemarkører, endedupper og saks. Ganske fikst.


Og så købte jeg lidt andet tilbehør: 
Korte bambusstrikkepinde til Nancy Bushs time, så jeg kunne give hende dem jeg havde lånt tilbage. 
En bambushæklenål fordi jeg havde hørt at man godt må have sådan en med på flyveren (modsat strikkepinde*)
Og en længere wire til mine Knit Pro-pinde


Og så må jeg endelig ikke glemme den fantastiske bog med de gudeskønne sjaler og Nancy Bushs signatur i.
Knitted Lace of Estonia af Nancy Bush


Og andet købte jeg faktisk ikke... eller næsten ikke, for der var lige disse fantastiske sko jeg forelskede mig i i Gatwick lufthavn. 
Her båret af mine 2-årige datter


Skulle nogen mene, at jeg er gået lidt grassat, vil jeg henvise til denne fantastiske tråd i Knit Nation gruppen på Ravelry. Jeg føler mig ligefrem mådeholden og hæmmet i sammenligningen :)

_______

* Før jeg tog afsted ringede jeg til mit flyselskab for at høre om jeg måtte have strikkepinde med ombord på flyet, og fik at vide at det var absolut strengt forbudt. Derfor var jeg nødt til at pakke mit strikketøj ned i min indtjekkede bagage, og sidde og pille ved min iphone på hele turen istedet.
På returrejsen glemte jeg fuldstændig at pakke strikketøjet væk inden jeg tjekkede min taske ind. Heldigvis mente Gatwicks sikkerhedstjekpersonale ikke at strikkepinde var en terrorrisiko, så jeg gik glat igennem... Eller også kiggede hun på røngtenbilledet af min taske med strikketøj, kiggede på mig og besluttede at jeg ligner en strikker, mere end jeg ligner en der vil highjacke et fly ved hjælp af strikkepindsvåben.

4 kommentarer:

Anja sagde ...

Fnis, strikketerroristen :D

christunte sagde ...

Det ser ud til, at der er andre i din familie som også kan lide Wollmeise? Det er også bare for lækkert....

Lou sagde ...

Ej, det lyder altså virkelig som den fedeste strikkenørdetur, Signe! Tak for turen - det har faktisk været næsten som at være der selv! :-) Og jeg er SÅ misundelig på dine indkøb - især det smuuuukke grønne garn i min totale yndlingsfarve! :-)

Anonym sagde ...

Strikketerrorist - hi, hi. Hvor har det været en fed tur Signe og tak fordi du deler - jeg har læst det hele :-) Og lækre garner - er selvfølgelig helt forelsket i det blå garn. Charlotte