mandag den 2. august 2010

Hjemme igen efter Knit Nation

Så er jeg igen hjemme på Vesterbro med tasken fyldt med fantastiske oplevelser og en lille smule mere garn og grej og lir end jeg tog afsted med.
Jeg lover at skrive en masse mere om det hele og dele de billeder jeg har taget, men det må vente til det altsammen lige har bundfældet sig lidt.


4 kommentarer:

Heidi sagde ...

Jeg håber du har haft en fantastisk oplevelse. Glæder mig til at læse mere. Hvordan kom du på at tage til London - jeg tænker hvor du læste om arrangementet?

Karie Bookish sagde ...

Hurra! Jeg kan se at du har fået fat i lidt Old Maiden Aunt - hun er en af mine bedste venner herovre i Skotland. Lidt sjovt at se hendes garn på Vesterbro ..

Signe sagde ...

@ Heidi: Jeg har haft en helt fantastisk oplevelse. Tak :)
Jeg tror jeg læste om Knit Nation på Ravelry. Først havde jeg tænkt at tage til Knit Camp i Skotland (som løber af stablen lige om lidt), men så læste jeg om Knit Nation i London. Jeg har boet et par år i London og savner tit byen, så det var bare oplagt af vælge det i stedet.

@Karie: Yes, jeg ejer nu et nøgle smukt, smukt Old Maiden Aunt-garn. Jeg har så tit kigget på hendes hjemmeside og drømt om at købe, men er altid blevet lidt for porto-nærig i sidste ende.
Meen jeg skulle virkelig stramme mig an hver gang jeg gik forbi hendes bod for ikke at sprænge mit budget i småstykker ;)

Lou sagde ...

Oh my god... det grønne garn ser SÅ fantastisk ud!! Synes altid, det er svært at finde rigtig fint grønt garn. Glæder mig til at læse (og se) mere - og til at se hvad du kreerer af de lækre sager! :-)