tirsdag den 21. december 2010

Homeless Hats

Så oprandt den deadline Charlotte og jeg satte for vores julestrik til de hjemløse. Jeg nåede 6 huer inden jeg bukkede under for presset (som jeg pålægger mig selv) for at få de øvrige hjemmekreerede gaver færdige.
Huerne er hjemløse lidt endnu, for jeg har ikke lige haft overskud til at gå ned og aflevere dem, men det står på imorgens tjekliste...

 
Og så blev jeg hurtigt ret glad for den opskriften og de fine huer der kom ud af dem, så under pauserne på mine nattevagter fik jeg også liige hæklet en til mig selv.


Opskrift: Boy Beanie v2.0 af Laura Killoran
Garn:
De 6 huer til de hjemløse er af Järbo's Nya Fuga.
Den til mig er af en rest Spud and Chloë Sweater jeg havde liggende. Lækkert garn.

På Ravelry: Signest's Hats for the Hatless and Hippie Hat

● ● ●

The deadline for Charlottes and my little Christmas knits for the homeless project. I managed to crochet 6 hats before I succumbed to the pressure of all my other homemade Christmas present projects.  
The hats will be homeless for a little while longer, as I haven't yet given them to the local shelter, but it's on my (long) to do list for tomorrow.

I've grown quite fond of the pattern and the lovely little hats it produces, so during my breaks at my night job, I made one for myself as well...

3 kommentarer:

Onkel Anne sagde ...

SÅDAN!!! Hvor det glæder mig, at I har brugt tid på de hjemløse også. Tænkte nemlig på så sent som i dag, at de må være så forfrosne!

Charlotte sagde ...

Jeg overvejer at skyde det længere endnu. vi har nemlig en retur i tog til jylland, det kan blive til en del strik... men man kan jo også aflevere af 2 omgange. 4 hals varmere er bare ikke meget. 6 huer, er noget mere... godt gået.

Camijo sagde ...

Hvor er du god!! Stor respekt til dig!