tirsdag den 14. december 2010

Overskuddet på kontoen er til at overse, og er øremærket til alle de der ting der bare skal når inden julen står for døren. Og så er barnet med skoldkopper, barnet med mellemørebetændelse og de forskellige hemmelige strikkeprojekter, som tager min tid.

Men i mellemtiden tænkte jeg det kunne være sjovt at vise hvordan Aksel-vesten så ud dengang ideen blev til.
At udvikle designet i samarbejde med Petite Purls var super spændende og udfordrende, og har fået mig til at elske designprocessen endnu højrere.


● ● ●

I don't have much energy these days, and what I have is dedicated to getting all of those things done that have to be done before Christmas is upon us. 
And then there's the kid with chickenpox, the kid with an ear infection and the various secret knitting projects that take up my time.

In the mean time I thought I'd be fun to show you how Aksel - the hooded vest, looked when I first had the idea.

Developing the design in cooperation with Petite Purls was super exciting and challenging, and has made me love the design process even more.

1 kommentar:

Charlotte sagde ...

Det er bare nogle skønne billeder, og en skøn unge du har... Jeg er helt vild med dit børne design, din retro agtige stil, med et pift af noget helt nyt, er fantastisk. Den sorte kant har en super wau effekt.
Keeep going :-)