torsdag den 3. februar 2011

Educational and Fun

(english translation below)


Forleden skrev jeg at havde sat nogle bittesmå dåser til salg på Amio, og ikke så snart havde jeg gjort det før jeg blev bedt om at tage dem ned igen.
Jeg havde i kampens hede glemt at der er forskel på Etsy og Amio, og at Amio altså kun er til håndlavede ting, og så måtte jeg jo pille dem ned igen. Så lærte jeg da det.
I forvejen havde jeg tænkt at de egentlig trængte til lidt pangfarve, så dette var den perfekte anledning til at noget sjov farveladeleg, og her er de nye og forbedrede minidåser:

The other day I wrote that had put some tiny tins for sale on Amio, and no sooner had I done this before I was asked to take them down again by Amio.
In the heat of the moment Iforgot that there are differences between Etsy and Amio, and that Amio is for handmade things only, and so I had to take them down again. Lesson learned.
I had already thought that they really needed a some color pang, so this was the perfect opportunity for me to have some fun playing with colors, and so here is the new and improved mini-tins.

4 kommentarer:

Charlotte kaae sagde ...

De er så perfekte, hvad er prisen for sådan en sag?

Signest sagde ...

Mange tak :)

Du kan klikke på billederne og se dem på shoppen, og de koster 35,-

Anja sagde ...

De er super fede!

Signest sagde ...

Tak :)