tirsdag den 1. marts 2011

A Legendary Pattern

Der findes én strikkeopskrift i verden, som næsten ikke er til at komme udenom, hvis man spørger mig.
Den har ihvertfald ligget og ventet bagerst i mine tanker siden jeg først lærte den at kende, og nu greb jeg muligheden for at strikke den. Jeg må bare se magien ske.
Jeg havde ovenikøbet garnet liggende. Og det mærkelige er, at jeg ikke anede hvad jeg skulle bruge det til da jeg købte det. Det var ikke på tilbud og jeg købte det ikke en særligt anvendelig mængde. Måske det var garnets forudbestemte strikkeskæbne at blive til den mærkværdige klat strik...

Og det særeste er, at så sent som sidste uge hørte jeg mig sig fable op om hvor lidt jeg bryder mig om at strikke retstrik.
Strikke- og tilfældighedsgudinderne må have besluttet sig for at trække lidt i mine snorene til mig strikkeskæbne, eller noget...

Elisabeth Zimmermann's Baby Surprise Jacket

There is one pattern in the world, which you just cannot get around, if you ask me. At least it's been at the back of my mind ever since I first learnt of it, and now I've seized the opportunity to knit it. I have to see the magic happen.
I even had the perfect yarn for it lying around. And the strange part is, that I had no idea what I wanted to make with it when I bought it. It wasn't on sale or anything and I didn't buy a meaningful amount either.
Maybe it was destined to become this odd blob of knitting...


And the oddest thing is, that just last week I heard myself go on about how I dislike knitting garter stitch.
I guess the goddesses of knitting and chance decided to tug at the strings of my knitting fate, or something... 

Ingen kommentarer: