lørdag den 26. november 2011

November Light

Jeg er blevet færdig med 2 af de design jeg skal lave for Filcolana, og idag lokkede jeg Aksel til at trække i det ene så jeg kunne tage nogle billeder. Han er ellers ikke spor begejstret for den slags længere, men idag gad han godt og vi havde det super sjovt.


Og det gør det bare ekstra irriterende at der for det første er så gudsjammerligt lidt lys i disse dage, og for det andet at jeg har fjumret rundt med indstillingerne på mig kamera for nogle dage siden. Det betød så, at der ikke kom et eneste skarpt billede ud af øvelsen. Suk!Men lækker er han, ham min Aksel.

• • •

I've finished 2 of the designs I'm making for Filcolana, and today I convinced Aksel to pull one of them on, so I could take some pictures. He is not too enthusiastic about this kind of thing anymore, but today he was happy to do it and we had a lot of fun.

Which just makes it extra annoying that a) there is so miserably little light these days, and b) that I'd been tinkering around with the settings on my camera a few days ago. Which meant that I didn't get even a single sharp image out of the exercise. Sigh!

But he is gorgeous, my Aksel.

6 kommentarer:

lise sagde ...

Ja det er han og sweateren også :-)

Rikke sagde ...

Skøn unge. Skøn trøje. :-)

Kathrine sagde ...

Skøn dreng og lækker trøje.

Indeholder nogen af mine yndlingselementer.... Raglan, skrå knappelukning, perlestrik....rigtig fin.

Minder lidt om den klassiske sømandstrøje.

Kh

Camilla sagde ...

Jep, modellen og opskriften er meget lækre, og jeg er vild med at du igen har fabrikeret en opskrift lige efter mit hjerte :-)

Charlotte Kaae sagde ...

Mega lækker... ;-) Det er et godt design, du er i dit es... total design mojo... Hvor er det fedt...

Charlotte Kaae sagde ...

Hej Signe, jeg vil bare lige sige, alt jeg Også Elsker at, at du skriver du elsker at få kommentarer, når jeg har sendt min kommentar ;-)