søndag den 20. november 2011

Twice Knit

Jeg havde egentlig tænkt, at jeg ville på fåreavlernes julemarked i weekenden, men i stedet endte jeg med at bruge min strikketid på at strikke den samme sweater TO gange.
Det er et nyt design jeg arbejder på og hele tiden mens jeg strikkede det første gang, havde jeg anelser. Jeg fandt på alverdens undskyldninger for at tage en strikkepause, jeg tjekkede mit regneark 100 gange og bredte arbejdet ud og fandt på undskyldninger for hvorfor proportionerne så forkerte ud.
Set i bagklogskabens lyst er det helt absurd at jeg ikke lyttede til mig selv og stolede mere på min egen dømmekraft en på de åndsvage beregninger.
Til sidst var jeg nået så langt, at jeg kunne få min Aksel til at prøve det på og så kunne det bare ikke lade sig gøre at fornægte sandheden længere. Jeg måtte starte forfra om igen - men først efter jeg havde skumlet rundt i 20 minutter mens jeg mumlede bandeord og sendte onde blikke til mit strikketøj.
 Og selvom det her er en af de deadlines jeg mere eller mindre selv har opfundet, så havde jeg bare sat mig for at jeg skulle være færdig i denne weekend, så...

Og jeg gjorde det. Jeg blev færdig!


Og tog et super skummel billede med min iphone i ren og skær begejstring...

Hi hi, update fra strikkeboblen: Fåreavlernes julemarked er først i næste weekend. Doink!

I had thought that I would drop by the the sheep-farmers Christmas market this weekend, but instead I ended up using my knitting time to knit the same sweater twice.
It is a new design I'm working on and all the while while I was knitting on it the first time around, I had fears. I came up with all sorts of excuses to take a knitting break, I checked my spreadsheet 100 times and spread the work out and found excuses for why the proportions looked wrong.
However, in retrospect it is quite absurd that I did not listen to myself and relied more on my own judgment instead of on the stupid calculations.
Eventually, I got so far that I could get my Aksel to try it on and then it was just not possible to deny the truth anymore. I had to ripppp and start over again - but only after I had skulked around for 20 minutes murmuring curses and giving my knitting the evil eye. And although this is one of those deadlines I more or less self-invented, so I just had this image in my head of it being finished this weekend, so ...

And I did it. I finished! And took a dodgy iPhone photo in my enthusiasm... Ha ha, update from the knitting bubble: The sheep-farmers Christmas market isn't even this weekend, it's next weekend. Doink!

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor surt - men hvor godt du nåede det alligevel - turboknitter :-)
Sig mig lige engang er fåreavlernes marked ikke først i næste weekend? Det er i hvertfald de datoer jeg fandt på nettet - og æv, hvis det var i denne weekend - hvor jeg havde god tid til at tage derud.....
Kram Charlotte

Signest sagde ...

Ha ha ha, åh hvor er det sjovt. Nu er det jo mig der er datoforvirret, Charlotte ;D

Tak for redningen!

Anonym sagde ...

Den ser lækker ud den trøje... rigtig sømandstrøje. Ærgeligt, at du var nødt til at strikke den to gange, men så er den forhåbentlig blevet helt perfekt.

Sidsel Sangild sagde ...

Dobbelt godt! Så når du både sweater og får. Den ser lækker ud.