fredag den 30. december 2011

Cute but Loud

Jeg faldt lige ned i juleferie-sumpen, og her er egentlig ret hyggeligt at være. Ikke sønderligt produktivt, men hyggeligt.
Det er super dejligt at være sammen allesammen i vores lille familie. Dejligt at komme ned i gear og tage dagene i præcis den rækkefølge vi orker. Dog er det gået op for mig hvor meget det larmer. Eller, hvor meget de larmer. Det hjælper nok heller ikke ligefrem at ungerne begge lige har haft nogle kæmpe forkølelser der har gjort dem mere end halvdøve, hvorfor de råwer he-le ti-den. 

Cute but loud
Jeg kan lige overskue at sidde i krogen og strikke. Jeg strikker bl.a. en på Flux til mig selv i Rowan Creative Focus Worsted. Men det med sådan at designe, skrive og regne er lidt af en udfordring i den hvirvelvind der hedder juleferie.
Min Nova har ellers faktisk givet mig en lille designudfordring: En kjole der skal være lilla og lilla (mørke- og lyselilla forstås) og med blomster. Jeg var hurtigt og fik lov til at den også måtte være en lille smule orange. Heldigvis.


Jeg har ikke arbejdet så meget andet med ideen, end at tegne et lille diagram og lave en strikkeprøve, men det føles godt at starte året med en sjov udfordring. 
Dette år har været et helt fantastisk år for mig og mine strikkedesigndrømme, og jeg kan bare mærke at 2012 bliver endnu federe og vildere. Uh, jeg glæder mig.

● ● ●

I fell straight down into the Christmas holiday haze. It is quite nice down here. Not terribly productive, but cozy.
It's super lovely to spend time together as a little family. Nice to slow down and take the days and their tasks in the exact order we feel like. However, it dawned on me how noisy it is. Or rather how 
noisy they are. It probably doest help that both kids have just had gigantic colds that have made them more than half deaf, so they shout all.the.time.


I can just manage sitting in the quiet corner and knitting. I'm knitting a Flux for myself using Rowan Creative Focus Worsted. But designing, writing and calculating stuff is a bit of a challenge in the whirlwind called the Christmas holiday.
My Nova has given me a bit of a design challenge: A dress in purple and purple (dark and light of course) with flowers. I acted quickly and got her to agree to a bit of orange as well. Fortunately.
I have not had the presence of mind to work much on the idea, but I have drawn a little diagram and made a gauge swatch,and it feels good to start the year with a fun challenge.
This year has been an amazing year for me and my knitting dreams, and Ijust know that 2012 will be even better and wilder. I can't wait.

6 kommentarer:

Rikke sagde ...

Dejlige unger.. (og i dejlig kjole :-)
Det der mønster du har tegnet: Jeg eeelsker det! Hvor er de bare lækre, de blomster! Det kan være jeg lader mig voldsomt inspirere, om forlov? :-)

Birgitte sagde ...

Det ser i hvert fald lovende ud indtil videre med det nye design - fiiine blomster. Godt nytår! :)

Susanne sagde ...

Fedt blomstermønster ! Det vil jeg glæde mig til at følge :o)
Kan godt huske støjniveauet da min datter var lille.... Det går heldigvis over og så kan man endda nå til stadiet hvor det ville være dejligt hvis der blev fortalt noget....:o)

Rigtig godt nytår til dig og dine.
Mvh
Susanne i Silkeborg

Karen S, Lykkefanten sagde ...

Kære Signe
Det har været et rigtig vildt år! Og hold da fast hvor har du bare været kreativ og sej. Jeg glæder mig rigtig meget til at se, hvad du finder på i 2012!

Sidsel Sangild sagde ...

Godt nytår! Det ser meget lovende ud med den kjole. Smukt med smukt på og jeg er glad for at der kommer noget orange på. Det vil gøre det fuldendt. Glæder mig til at se det færdige resultat!

Kh Sidsel

Signest sagde ...

Tak for jeres super dejlige kommentarer. Jeg har været længe om at svare, men jeg læste dem så snart i skrev dem og de lunede og gjorde mig glad :)

Mere om blomsterne inden alt for længe. Promise!

@Rikke: Mange tak skal du have. Inspiration er super fedt, kopiering er ikke så fedt, så lad dig endelig inspirere! :)