torsdag den 22. december 2011

Last Minute Stupid Deadline

Jeg sidder og bakser med en fuldstændigt umulig juledeadline. Selvfølgelig. Og det er kun min egen skyld, for jeg skulle være startet for længe siden. Men det gør jeg ikke, så nu skal jeg lige strikke en Deer Dress færdig på 3 dage.
En anden deadline af den slags der kun er min egen skyld blev nået i tirsdags, da jeg afleverede mine 3 strikkedesign til Nanna skråstreg Filcolana. Nanna har sådan nogle fine giner, som hun iklædte mine design, og jeg sneg mig til at tage nogle billeder af dem med hendes kamera. Som desværre er af det modsatte mærke end mit eget, hvorfor billederne blev lidt... iffy.


Men det var en fed fornemmelse, at aflevere dem. Og endnu federe at se dem stå samlet dér, helt officielt på Nannas kontor skråstreg Filcolana HQ (kontoret er i øvrgt under opbygning, hvorfor der er kasser fyldt med garn alle vegne. SÅ hyggeligt).

Kjolen har jeg ikke vist frem før, men det var også den sidste der blev færdig. Den hedder Idun, og den er altså mørkelille. Strikket i Arwetta Classic. Grundet mine evner med et Canon er det heller ikke så let rigtigt at se noget for alvor nu, men man kan da få en idé om ikke andet.


Og nu må jeg hellere droppe overspringshandlingerne, og vende tilbage til strikketøjet.

5 kommentarer:

Charlotte Kaae sagde ...

Elsker da bare billeder fra HQ... Og hvor er du sej, du overholder dine deadlines... Smukt design som altid

Anonym sagde ...

Nææææ, en ægte Idun-kjole. Og uanset kameratype som altid uendeligt smukke og inspirerende designs.
Kram Trine

Karen S, Lykkefanten sagde ...

Tre rigtig, rigtig smukke designs!!!

Hr. Jensen sagde ...

du er så sej. Hvor er de bare flotte!

Jeanett Kaare sagde ...

det var så FRU jensen- loggede vist forkert idn:)