onsdag den 14. december 2011

No Light, Much Knitting

Der er jo simpelthen intet lys i disse dage, og den smule der er er så gråt og slattent at det næsten kan være ligemeget. Jeg skutter mig på sofaen og luner mig ved ulden strik, men det er jo ikke så sjovt at skrive om, når man ingen billeder har.


I stedet kan jeg da lige vise jer den lille trøje jeg har designet til Filcolana i det superlækre Indiecita alpakkagarn. Den hedder Gaia, opkaldt efter en dejlig lille pige jeg kender.Lige nu ved jeg ikke hvornår den bliver sår'n offentlig tilgængelig, men jeg lover at fortælle når den kommer. Først skal den lige redigeres og oversættes og poleres og alt det der.

• • • 

There's simply no light these days, and what little there is is so gray and drab that it hardly even matters. I snuggle up on my sofa and stay warm by knitting lovely woollens, but it's not so fun to write about when you have no pictures.Instead I can just show you the little sweater I designed for Filcolana in the gorgeous Indiecita alpaca yarn. The design is called Gaia, named after a beautiful little girl I know.

Right now I'm not sure when it will be made publicly available, but I promise to tell when it comes. First it needs to be technically edited and translated and polished and all that.

5 kommentarer:

Camilla sagde ...

Den er SKØØØØN!!!! For det første er Alpaka er jo altid et hit!! Men jeg er vid med at den er så enkel og at den derfor kan bære det overdrevende fine mønster. Godt gået, igen! :-)

Kirsten sagde ...

Den er bare vildt sød, skal vist skubbe lidt til de unge mennesker i familien, så jeg kan få nogle små at strikke til-

Charlotte Kaae sagde ...

Den er så fin, og lækker. og hvem elsker ikke bare indiecitaen ;-)

Bebiane sagde ...

Hvilken sød og virkelig fin bluse, jeg kan godt lide det mønster, du har lavet kun i den ene side. Kan du ikke designe den i voksenstr.?
Så må du gerne sige til :-)

StickLena =KnitLena sagde ...

Spetsbården gör verkligen skillnad! En jättefin design!