tirsdag den 21. august 2012

At the Fair

Midt i stilheden fik jeg alligevel strikket og designet lidt. I perioder. Kreativiteten var der ikke meget fut i, men de ideer allerede havde brygget mere eller mindre færdige kunne jeg arbejde færdige. Det var fedt, og uanset hvad kan jeg altid nyde hele processen fra papir via garn og pinde til færdig beklædningsgenstand. Den proces er altid magisk.

I forrige weekend var jeg på TexStil-messen i Vejle med Lykkefanten. Dels for at bare at suge til mig, møde folk og lære alt hvad jeg kan, men også for at hilse på mine færdige modeller, som Nanna havde udstillet så fint på Filcolanas stand. Det var super fedt.


Jeg har lavet 2 modeller, som er designet særligt til kvinder med kurver. Det er den grønne cardigan og den petrol-farvede tunika.


Giner får ikke altid det bedste frem i et design desværre, men heldigvis var den søde Lykkefant med på at prøve lidt på. Og det var straks mere, som den ser ud inde i mit hoved.


Mit tredje design hedder Aurikel og passer til langt de fleste størrelser kvinder vil jeg mene. Ideen til Aurikel havde virkelig boblet rundt i mit hoved længe, så det var SÅ fedt endelig at omdanne den til en virkelig ting. Jeg har slet ikke noget billede af den på ginen, for der gav den ikke rigtigt mening, hvis man kan sige sådan. 
Man kan ikke se det her heller, men i virkeligheden er modellen halvcirkelformet. Halvcirklen strækker fra skulder til skulder og så er der ribstrikkede "ærmer"fra albue til håndled. Under alle omstændigheder giver den mening når en kvinde tager den på. Tak Karen.Den fjerde og sidste model jeg havde lavet var en børnecardigan i Filcolanas super lækre nye garn Cinnia (som Aurikel også er strikket i). Og i min yndlingsfarve GRØN. Man kan ikke se det her, for jeg fik ikke taget noget godt billede, men det mønster der er på lommerne løber også ned langs midten af ryggen. Den hedder Gekko, for den minder mig lidt om øgler og dinoer.


 Alle opskrifterne er på vej :)

• • •

 I'm so sorry, but I've run out of time so no translation this time. Google translate usually works okay from Danish to English... I'll do better next time. Promise.

4 kommentarer:

Sigrid S. Eriksen sagde ...

Det er lige præcis derfor blogland er helt fantastisk - én strikker en trøje, og viser den på sin blog, altså i klædt trøjen - så kan alle os der er lidt langsommere se hvor flot den er.
Den Aurikel ser spændende ud - den må jeg vist se nærmere på.

Merete sagde ...

Sikke nogen fine ting du har fået strikket. Jeg er særlig vild med Aurikel. Den skal jeg helt sikkert strikke.

TrineØC sagde ...

Hvor flotte og super dejligt der er nogen der designer smukt strik til os der ikke lige er en helga isager str... ;-)

Rikke sagde ...

Lækre lækre designs! Aurikel skal afgjort på mine pinde: Vidunderligt smukt mønster og genial form. Den glæder jeg mig til :-)