mandag den 8. oktober 2012

Gekko er ude

I sidste uge blev en af de design jeg har lavet til Filcolana i det skønne nye garn Cinnia udgivet. Det hedder Gekko og er en sjov lille cardigan til børn i min allerynglingsfarve i hele verden GRØN.Jeg fik sådan lyst til at lave et sjovt unisex børnedesign med lommer og jeg havde lyst til at det skulle minde lidt om en øgle eller dinosaurus, som begge mine unger elsker.
Det bløde, elastiske garn og det sjove zigzag mønster gør det til et sjovt og interessant strikkeprojekt, mens den enkle raglankonstruktion gør det til et hurtigt og enkelt arbejde.
Størrelser
92 cl/2 år (104 cl/4 år) 116 cl/6 år (128 cl/8 år)

Mål
Passer til brystvidde: 54 (56) 60 (64) cm 
Overvidde: 60 (62) 66 (70) cm
Ærmelængde: 22,5 (27,5) 30 (33) cm 
Hel længde: 34 (36) 38,5 (44) cm

Strikkefasthed
20 m og 24 p i glatstrikning på p 4 mm = 10 x 10 cm.

Garn
Cinnia fra Filcolana (og der kommer snart en masse flere fede farver at vælge imellem ;) )
! Bemærk at der somme tider opstår der et problem ved download så filen ikke kan åbnes og der står .pdf.doc i enden. Hvis det sker skal du blot slette .doc og så kan filen åbnes som .pdf på almindelig vis.
Et par billeder af Nova der prøver Gekko på, inden den fik sine knapper.Gekko will be available (for free) in English very soon (october/november)

3 kommentarer:

Gitte sagde ...

Hvor er den fin, mine unger kunne også godt bruge den, jeg må i gang med pindene eller sende en ordre til bedstemødrene:)

englegarn sagde ...

Hej Signe

Hvor er den bare fin!

KH Pernille

bagheraa sagde ...

Det er en rigtig fed idé - at den på samme tid er klassisk og sej. Var selv vild med dinosaurer som barn - og det er altid fedt med tøj der giver indput til fantasien.